Acasă / Tradiții și evenimente / Consultare publică APN Retezat

Consultare publică APN Retezat

- realizată cu scopul prezentării versiunii a II-a a ediției a doua a Planului de Management al Parcului Naţional Retezat și redefinirea zonării interne a acestuia -

07 Septembrie 2021 - 07 Septembrie 2021

Consultare publică APN Retezat

R.N.P. ROMSILVA - Administraţia Parcului Naţional Retezat R.A., vă invită în data de 07 Septembrie 2021, începând cu ora 10:00,  comuna Sălașu de Sus, jud. Hunedoara, Căminul Cultural Sălașu de Sus, să participați la consultarea publică realizată cu scopul prezentării versiunii a II-a a ediției a doua a Planului de Management al Parcului Naţional Retezat și redefinirea zonării interne a acestuia. 

Pentru a vă inscrie la eveniment, vă rugăm să completați în prealabil formularul: Înscriere participanți la consultarea publică realizată cu scopul prezentării versiunii a II-a a ediției a doua a Planului de Management al Parcului Naţional Retezat și redefinirea zonării interne a acestuia

Evenimentul este realizat cu sprijinul Unității Administrativ - Teritoriale Sălașu de Sus, iar înscrierea și participarea persoanelor este gratuită. 

ATENȚIE!!! Regulile impuse de pandemia COVID-19 sunt obligatorii! Administrația Parcului Național Retezat își rezervă dreptul de a reprograma întâlnirea în cazul în care rata incidenței de infectare cu COVID-19 va crește în localitatea unde consultarea publică se va desfășura!

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare nu ezitați să ne contactați pe adresa de e-mail  comunicare.retezat@gmail.com . Vă mulțumim anticipat.