Acasă / Noutăți / Concurs Luna Pădurii APN Retezat 2024

Concurs Luna Pădurii APN Retezat 2024

Concurs Luna Pădurii APN Retezat 2024
În fiecare an între 15 martie – 15 aprilie serbăm “Luna Pădurii”, un eveniment ce are ca scop evidențierea rolului pădurii în menținerea echilibrului în natură și sensibilizarea publicului și  a factorilor decizionali cu privire la importanța pădurilor și a rolului lor esențial în menținerea echilibrului ecologic la nivel global.
 
În data de 21 Martie sărbătorim Ziua Internațională a Pădurilor. Tema Zilei Internaționale a Pădurilor pentru 2024 este: "Forests and Innovation" (Pădurea și inovația)
 
Administrația Parcului Național Retezat lansează cu această ocazie un concurs pentru admiratorii pădurii cu tema - "Explorând Pădurea". În perioada 21.03.2024 - 31.03.2024  Administrația Parcului Național Retezat vă invită să participați la concursul de fotografie "Explorând Pădurea" organizat cu ocazia Lunii Pădurii! Trimite-ne o fotografie și un scurt text (completând acest Formular sau la adresa de email comunicare.retezat@gmail.com, menționând numele autorului) cu privire la tema "Explorând Pădurea", și ai șansa să câștigi unul din cele cinci albume cu Parcul Național Retezat. În data de 01.04.2024 (Ziua Păsărilor) vom anunța cei cinci câștigători ai albumelor cu Parcul Național Retezat.
 
Tematica concursului: "Explorând Pădurea"
 
APNR nu recomandă înscrierea fotografiilor care au suferit transformări datorită prelucrării digitale excesive: exagerări ale culorilor, contrastului, schimbări de culoare şi alte manipulari evidente; APNR promovează lucrări ale căror valoare provine din calitatea lor intrinsecă, originalitate, creativitate, expresivitate s.a.
 
Participanţii își asumă pe proprie răspundere că dețin dreptul de autor pentru fotografiile și textele înscrise în concursul Luna pădurii 2024.
 
Participanţii cedează organizatorilor dreptul de a promova fotografiile și textele pe rețelele de socializare APNR; APNR garantează menţionarea numelui fotografilor alături de lucrările reproduse. Fotografiile nu vor fi folosite pentru obţinerea de foloase materiale pentru APNR sau terţi, iar toate drepturile de autor ramân în posesia autorilor.
 
Prin participarea la acest concurs, îmi asum pe propria răspundere că am înțeles și acceptat condițiile prezentate anterior pentru participarea la  concursul Luna Pădurii APN Retezat 2024 precum și că am citit și sunt de acord cu Politica privind prelucrarea datelor personale atașată. De asemenea, îmi asum pe propria răspundere că răspunsurile sunt veridice.
 
Vă mulțumim pentru participarea la Concursul Luna Pădurii APN Retezat 2024