Premiere concurs scolar, de Ziua Rangerilor PDF Print E-mail

Vă așteptăm să sărbătorim, mai altfel, Ziua Internațională a Rangerului.
Sâmbătă, 1 aug. 2015, cu începere de la ora 10.
Sediul Parcului Național Retezat, Nucșoara, com. Sălașu de Sus, Hd.

Notă:
Vă rugăm să ne anunțați pe adresa CLOAKING , până în data de 26 iul. 2015, dacă veniți la premiere sau dacă preferați să vă trimitem premiul prin poștă.  În acest caz, avem nevoie de numele și adresa completă și exactă a îndrumătorului (din cartea de identitate).

Ce va fi de Ziua Rangerului

Hai și tu în juriu!
Deschidem o expoziție de desene, picturi, colaje, trimise din toată țara. Tema este ”Ce ocrotim în Retezat”. Vor fi premiate 59 dintre lucrările sosite pentru  cele două secțiuni ale concursului, dar….. mai dăm un premiu lucrării alese de public.
Primești un talon de vot și scrii pe el codul lucrării favorite. Nu ne supărăm dacă ”faceți favoritisme” nepoților, verișorilor, fiilor și fiicelor, prietenilor sau …. vecinilor. Mai multe voturi, mai multe șanse de câștig!

Tombolă cu premii super interesante
Fiecare om mic sau mare, care vine la Centrul de vizitare Nucșoara al Parcului Național Retezat, primește cadou un bilet de tombolă. În aceeași zi, se face tragerea la sorți și se câștigă multe lucruri frumoase.
Majoritatea sunt unicate!

Ateliere și jocuri pentru copii
De avem noroc de vreme bună, ieșim la joacă. Doar e vacanță! Aici avem niște surprize pentru voi. 

De vorbă cu rangerii
Puteți cunoaște rangeri de la parcuri din România și-i puteți întreba ce înseamnă să fii ranger și alte lucruri legate de parcurile unde lucrează.

Vă așteptăm cu drag!

Asociația Rangerilor din România și Administrația Parcului Național Retezat
CLOAKING ; CLOAKING

Activitatea este parte a proiectului ”Conviețuire durabilă om-natură în Retezat N și comunitățile limitrofe”, proiect finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG, în România.

 

SUS