Rangerii români s-au întâlnit în Apuseni PDF Print E-mail

În perioada 8-10 aprilie, 2016, 46 de membri ai Asociației Rangerilor din România au luat parte la Adunarea Generală a asociației, care a avut loc în localitatea Moara de Pădure, din Apuseni.

Întrucât numărul membrilor ARR este mult mai mare, rangerii prezenți au avut mandat să-și reprezinte colegii. Au luat parte membri fondatori și membri activi ARR, precum și rangeri angajați în arii protejate sau proiecte de mediu din România.

Au fost reprezentate: Federația Internațională a Rangerilor, Parcul Național Retezat, Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Național Ceahlău,  Parcul Natural Vânători-Neamț, Parcul Național Cozia, Parcul Național Măcin, Parcul Natural Lunca Mureșului, Parcul Natural Porțile de Fier, PN Domogled- Valea Cernei, Pn Apuseni, PN Călimani, Fauna&Flora International- Asociația Zarand, Federația Română de Speologie, Rezerv. Cheile Turzii

Pe ordinea de zi au fost:

- Raportul de activitate ARR, Raportul financiar, Raportul Comisie de Cenzori

- Aprobarea de noi inscrieri in ARR

- Prezentarea Congresului Federatiei Internationale a Rangerilor – SUA 2016

- Raport participare la Congresul Parcurilor  – Sydney  2015

- Prezentarea proiectelor in derulare ARR

- Prezentarea oportunitati de participare la programe si proiecte internationale

- Discutarea democratică și participativă a programului ARR

- Diverse

Proiectul ”Conviețuire durabilă om-natură în Retezat N și comunitățile limitrofe”, proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG, în România.

Pentru mai multe detalii privind granturile SEE, accesați www.eeagrants.org.

Pentru detalii privind Fondul ONG în România, accesați www.fondong.fdsc.ro

SUS